Стефана Вељковић: Већа трема на - балкону!

НИКО МЕ НИШТА НИЈЕ ПИТАО, ДА САМ МОРАЛА ДА ПРОГОВОРИМ НЕ ЗНАМ КАКО БИ ИЗГЛЕДАЛО, ОТКРИЛА ЈЕ КРОЗ СМЕХ

Химна на балкону „Старог двора”
 

        Српска одбојкашица Стефана Вељковић није очекивала да ће тим освојити европско злато уз само два изгубљена сета, али да је екипа од почетка веровала у успех.

        „Веровале смо у успех јер смо олимпијске вицешампионке, имале смо обавезу да на сваком мечу будемо на високом нивоу, то се подразумева и тражи од нас. Није било притиска, само смо наставиле онако како смо радиле и десила се златна медаља. Нисмо очекивале баш да ћемо изгубити само два сета“, рекла је Вељковићева Танјугу.

        Вељковић, која је изабрана у идеални тим шампионата у Азербејџану и Грузији, сматра да није било тако лако као што резултати говоре.

        „Било је тешко на терену. Као што је изгледало да смо доминантне биле на целом првенству јер смо изгубиле само два сета, исто толико је било и тешко. Сваку утакмицу и поен морали смо да зарадимо“.

        На питање како се осећала на балкону Скупштине Града приликом прославе са више хиљада грађана, њен одговор најбоље говори.

        „Јууу (одушевљена прим. аут)... Било ми је супер горе на балкону, нико ме ништа није питао, да сам морала да проговорим не знам како би изгледало“, уз осмех је поручила одбојкашица пољског Хемика.

        Она је признала да је на балкону имала већу трему него на терену против ривала на путу до златне медаље.

        „Имале смо велику трему јер смо први пут изашле саме на балкон, ја већу него на терену. Све је то нормално, много је људи било и изашли су да прославимо нешто јако вредно“, закључила је Вељковићева.

        Српске одбојкашице други пут у историји, након Београда 2011. године, постале су шампионке Европе победом над Холандијом 3:1 у финалу.

        Б92
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари