Српски одбојкаши верују у Николу Грбића

„ОРЛОВИ“ СУ СВЕСНИ ДА ЈЕ ЛЕГЕНДАРНИ КАПИТЕН ВЕЛИКИ РАДНИК,

НЕВЕРОВАТАН ТРЕНЕР И ПРОФЕСИОНАЛАЦ

Никола Грбић са играчима

        ОДБОЈКАШИ верују да ће их Никола Грбић вратити на трофејну стазу. „Орлови“ су свесни да је легендарни капитен велики радник, надају се да ће што пре ући у жељени систем, али и ритам који обећава медаље. Да ли су на правом путу показаће већ Светска лига.

        - Никола је стварно невероватан тренер, професионалац и сигуран сам да ће са њим репрезентација напредовати. Веома је посвећен послу и нисам видео некога ко може да ради осам, девет сати дневно, да констатно буде у хали и да води рачуна о сваком детаљу - уверен је Александар Атанасијевић, који је лане радио са млађим Грбићем у Перуђи.

        Марко Подрашчанин сматра да је после одласка Игора Колаковића једино логично решење на клупи Србије био Грбић:

        - Никола нам је последњих година, док је играо за репрезентацију, некако био други тренер, јер је већ тада покушавао да нам пренесе своје велико знање. Нормално да сада као тренер има више могућности да то уради и зато мислим да је он прави човек за место селектора.

        Никола Јововић игра на истом место и носи деветку као Грбић:

        - Рад је доста интензиван и форму темпирамо за финални турнир у Рију. То што смо имењаци и што носим његов дрес је нека коинциденција. Мислим да ће ми, као и Алекси Брђовићу, рад са Николом много значити.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари