Одбојкашима Звезде пехар или „мајсторица“

ВОЈВОДИНА ЈУРИ ПРЕДНОСТ АКТУЕЛНОГ ШАМПИОНА

И ТРАЖИ ШАНСУ ЗА ЕВЕНТУАЛНИ ПЕТИ МЕЧ

Детаљ са меча у Новом Саду

       „МАЈСТОРИЦА“ или пета узастопна титула Црвене звезде. Вечерас (17.30, ТВ), у четвртом дуелу финала плеј-офа, одбојкаши Војводине јуре предност актуелног шампиона од 2:1 у победама и траже шансу за евентуални пети меч.

        У уводна два дуела на Вождовцу, ривали су забележили по тријумф, а одмах затим, када се серијал преселио у Нови Сад, Београђани су начинили „брејк“ за корак ка одбрани титуле, па имају психолошку предност.

        - Победом у Новом Саду у изузетно тешкој утакмици учинили смо много, али нисмо завршили посао - каже Драган Кобиљски, тренер Црвене звезде. - Надиграти Војводину на њеном паркету је успех, и моји играчи заслужују честитке за то. Новосађани имају много тога иза себе и знам да ће умети да се носе с притиском и да ће нас дочекати спремни. На нама је да дамо све од себе и да покушамо да поновимо ритам који доноси резултат.

        С друге стране, Страхиња Козић, стратег нашег најуспешнијег одбојкашког колектива, очекује да ће његови изабраници свести број грешака на минимум:

        - У поразу на нашем паркету гости су били у одсудним ситуацијама мало прецизнији и храбрији од нас. Наравно, ми смо имали наше шансе, али смо доста грешили. Опоравили смо се, припремили за меч којим бисмо да продужимо завршну серију. Јер, ништа још није готово и нема предаје.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари