Одбојкашице захвалне краљевачкој публици

СРПКИЊЕ БЕЗ ИЗГУБЉЕНОГ СЕТА УПИСАЛЕ И ШЕСТИ ТРИЈУМФ

У ПРЕМИЈЕРНОМ ИЗДАЊУ ЛИГЕ НАЦИЈА

        Одбојкашице Србије биле су задовољне после стартне победе против селекције Русије на старту треће недеље Лиге Нација.

        Екипа селектора Зорана Терзића је без изгубљеног сета уписала шести тријумф у премијерном издању Лиге Нација и заједно са Бразилом на деоби је другог места на табели са 18 бодова. Лидер је репрезентација САД са бодом више.

        „Наравно да смо пресрећне што смо трећи турнир овог такмичења отвориле победом. Играле смо у одличној атмосфери. Захвалила бих се свим људима који су дошли да нас подрже. Остале су још две утакмице, надамо се да ћемо да наставимо у победничком ритму“, рекла је Тијана Бошковић која је са 25 поена доминирала против „Зборнаје“.

        Нешто скромнији учинак имала је Бранкица Михајловић.

        „Заиста нам је драго што смо у Србији после 5-6 година, у Краљеву у дворани попуњеној до последњег места. Надам се да ће тако бити у среду и четвртак. Верујем да још имамо места за напредак и да у будућности можемо да играмо још боље и и квалитетније. Драго ми је што смо оствариле прву победу максималним резултатом“, истакла је Михајловићева.

        Млада Јелена Благојевић била је импресионирана амбијентом у Краљеву.

        „Хвала свима што су дошли. Специјално је видети толико младих људи који су нас подржали. Хвала им до неба. Знали смо да ће бити тежак меч, Русија игра добро, а на старту је било и треме пред нашом публиком. После првог добијеног сета подигле смо ниво игре, доминирале и није било проблема“, каже Благојевићева.

        Србија се у среду од 20 часова састаје са селекцијом Белгије.

        Спорт Клуб
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари