Одбојкашице Визуре за корак ближе титули

СТЕКЛИ СМО ПСИХОЛОШКУ СТАБИЛНОСТ, ДАЛЕКО ОД ТОГА ДА ЈЕ НЕШТО ЗАВРШЕНО, ИСТИЧЕ МИХАЈЛОВИЋ

Наташа Чикириз

  • Други меч у суботу у СЦ „Визура“, потом се серија сели у Стару Пазову. Брза победа нам много значи, пошто нас је полуфинална серија са Спартаком доста истрошила - каже тренер Михајловић

        ТЕК смо на почетку, поручују одбојкашице Визуре после стартне победе (3:0) у финалу плеј-офа против Јединства. Првакиње су свесне да су направиле први корак и не пада им на памет да потцене играчице из Старе Пазове, које верују у подвиг. Друга утакмица је у суботу (18.00) у СЦ „Визура“. Трећа и евентуална четврта утакмица су 27. и 30. априла у Старој Пазови. Могућа мајсторица је 3. маја у Београду.

        - Нисмо играли на задовољавајућем нивоу, али је то било довољно за 3:0. Брза победа нам много значи, пошто нас је полуфинална серија са Спартаком доста истрошила и одмор нам је неопходан. Стекли смо психолошку стабилност, али далеко од тога да је нешто завршено. Без обзира на то што водимо са 1:0, по мени је 0:0 - истиче стратег Визуре Ненад Михајловић.

        Најубојитија играчица првака Сара Лозо признаје да је очекивала тежи меч:

        - Биле смо сконцетрисане и борбене и то нам је омогућило 3:0.

        Кормилар Јединства Јово Цаковић подвлачи да је Визура прексиноћ била боља у свим елементима игре. Ипак, нада се да ће се његова екипа на време „пробудити“:

        - Београђанке су биле у предности, јер су због дуге полуфиналне серије са Спартаком у такмичарском ритму, док се код нас осетила пауза зато што смо брзо завршили посао са Железничаром. Фалиле су нам утакмице, основне ствари, пријем и сервис. Нисмо освојили ниједан дуги поен. Ипак, надам се да ћемо заиграти боље и учинити финалну серију занимљивијом.

ЧИКИРИЗ: СЕРВИС ПРЕСУДИО

        Наташа Чикириз сматра да су одиграле одлично против Јединства:

        - Имале смо веома напорну серију са Спартаком. Срећом, успеле смо да будемо концентрисане и да добро сервирамо, што је за нас веома важно. Али, ова победа не значи да ће до краја бити лако са одличним Јединством.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари