Одбојкашице на турниру Лиге нација у Макау

ПОКЛЕКЛИ СМО ПРОТИВ БРАЗИЛА, АЛИ ЋЕМО НАСТАВИТИ У ИСТОМ РИТМУ

И ДАТИ МАКСИМУМ У КИНИ

Милена Рашић

        Одбојкашице Србије ново такмичење Лига нација почеле су са две победе и поразом на првом турниру у Бразилу.

        Одмах после пораза од домаћина упутиле су се на наредни турнир, у Макао, који ће бити одигран од 22. до 24. маја.

        „Опет неће бити лако, али потрудићемо се, даћемо све од себе да наставимо у добром ритму“, рекла је Тијана Бошковић пред пут у Макао.

        Српске одбојкашице заузимају четврто место на укупној табели. Победиле су у Бразилу Јапан и Немачку, а поражене су од домаћина.

        „Добро смо играле турнир, није лош резултат. Бразилке су биле боље, што се и видело по резултату. Јесмо мало уморне, али то није оправдање. Нисмо имале времена да се уиграмо пред полазак“, рекла је Бошковић.

        Противнице Србије на другом турниру Лиге нација у Макау биће селекције Кине, Пољске и Тајланда.

        „Поклекли смо против Бразила, али ћемо наставити у истом ритму и дати максимум у Кини. Умор ће сигурно бити присутан, али сматрам да ћемо се издићи“, навела је Слађана Мирковић.

        Репрезентацији Србије ће се у Макау придружити селектор Зоран Терзић, као и капитен Милена Рашић, која ће заменити Стефану Вељковић. У Бразилу селекцију су предводили Бранко Ковачевић и Александар Владисављев.

        Први меч Србија игра 22. маја против Тајланда од 10.30 часова по средњеевропском времену, дан касније од 11.30 на програму је дуел против Пољске, док ће им 24. маја ривал бити Кина, од 14 часова.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари