Најбоље српске одбојкашице већ играју у Рију

ВЕЧЕРАС ЋЕ У БРАЗИЛУ ОД 22:15 ПРОТИВ ЈАПАНА СТАРТОВАТИ У ГРАН ПРИЈУ
 
• Осетићемо атмосферу и све што нас очекује у граду Игара. Тим је комбинован, а утакмице ће нам послужити да проверимо тренутку форму, рекао је Александар Владисављев
 

        ТИМ за Олимпијске игре искристалисаће се у Гран прију. Наша комбинована женска одбојкашка селекција вечерас (22:15) ће у Рио де Жанеиру против Јапана стартовати у комерцијалном такмичењу. Српкиње у петак (22:15) играју са Италијом, а у недељу (15:05) са Бразилом.

        - Осетићемо атмосферу и све што нас очекује у олимпијској престоници. Тим је комбинован, а утакмице ће нам послужити да проверимо тренутку форму, али и да се искристалишу 12 најбољих за Рио - наглашава помоћник Зорана Терзића Александар Владисављев, који тренутно води репрезентацију.

        У нашем табору одавно истичу да је овог лета све подређено Олимпијским играма. Зато ће шансу у Гран прију добити све играчице.

        - Одговара нам што селектор Терзић подједнако оптерећује сваку од нас. Али, без обзира на састав увек имамо мотив да одиграмо најбоље што можемо. Добро је и што ћемо имати прилику да осетимо и Олимпијско село - истиче Тијана Малешевић.

        Српкиње другог викенда (17-19. јун) играју у Макау са Кином, Бразилом и Белгијом, а трећег (24-26. јун) у Кјоту са Јапаном, Русијом и Тајландом. Финални турнир је од 6. до 10. јула на Тајланду.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари