Н. Грбић: Сами смо себи највећи противници

КАЛЕНДАР НАМ НЕ ОМОГУЋАВА ДА СЕ ОДМОРИМО И ОПОРАВИМО... АЛИ, КАКО НАМА, ТАКО И ДРУГИМА

Никола Грбић

  • Одбојкаши Србије данас (19.00) у првом колу групе 5 Лиге нације играју са Бугарском, са жељом да против комшија изађу на победничку стазу

        У СОФИЈИ поправљају учинак из Краљева. Одбојкаши Србије данас (19.00) у првом колу групе 5 Лиге нације играју са Бугарском, са жељом да против комшија изађу на победничку стазу. „Орлови“ у суботу (16.00) одмеравају снаге са Русијом, а у недељу (16.00) са Аустралијом.

        Марко Ивовић верује да ће другог викенда играти боље него првог. Селектор Никола Грбић је по ранијем договору мало променио екипу, јер је седам дана одмора дао Александру Атанасијевићу и Марку Подрашчанину. Прилику да се искажу добиће Душан Петковић и Стеван Симић.

        - Ми смо сами себи највећи противници. Морамо да се изборимо са потешкоћама, како индивидуалним, тако и тимским. Нисмо у врхунској форми, календар нам не омогућава да се одморимо и опоравимо. Али, како нама, тако и другима - истиче селектор Никола Грбић.

        Стратег „Орлова“ концентрисан је на своје играче, тако да се превише не оптерећује ко је са друге стране мреже. Јер, ако се жели на Ф6 у Лилу екипа мора да побеђује.

        - Најважније је да свако ко изађе на терен пружи свој максимум, одигра најбоље што може, како би допринео екипи да направи што бољи резултат. Када тако играмо онда није битно ко је са друге стране мреже - јасан је Грбић.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари