Н. Грбић: Надам се да смо научили лекцију

ДА НИЈЕ БИЛО РЕАКЦИЈЕ, МАЛО БИХ СЕ ЗАБРИНУО… ОВО ЈЕ БИЛА РЕАКЦИЈА ПОНОСА И ИНАТА

Одбојкашка репрезентација Србије

        Селектор Србије Никола Грбић рекао је да је очекивао реакцију екипе и победу над Канадом после неочекиваног пораза од Белгије.

        Србије је победила Канаду са 3-1 (25:23, 25:21, 20:25 25:20), у трећем колу Групе Б првог викенда Светске лиге.

        „Да није било реакције, мало бих се забринуо. Очекивана реакција од екипе, не само као што је наша, већ сваког тима који један меч одигра испод свог препознатљивог нивоа. Ако бих смео да кажем, ово је била нека реакција поноса и ината“, рекао је Грбић

        Грбићев тим је дан раније непријатно изненадио максималним поразом од Белгије.

        „Та утакмица је погрешан корак свих. То је меч у ком није било енергије и концентрације. Надам се да смо научили лекцију и да је нећемо поновити“, додао је селектор Србије.

        Најефикаснији играч у данашњој победи над Канадом, Александар Атанасијевић рекао је да победа има велики значај у борби за фајнал-сикс.

        „Знали смо да ће бити претешка утакмица. Данашња одбојка је таква да против сваког противника мораш да пружиш више од 100 одсто могућности. Канада је можда лошије рангирана од нас, али је одиграла фантастичан меч. Ми смо им дозволили да се врате у меч грешкама у трећем сету, али смо на крају дошли до битне победе у борби за фајнал-сикс“, рекао је Атанасијевић.

        Б92
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари