Михајловићева: Имамо квалитет за медаљу!

СРПСКЕ ОДБОЈКАШИЦЕ СТАРТУЈУ НА ОЛИМПИЈСКОМ ТУРНИРУ У НЕДЕЉУ ДУЕЛОМ ПРОТИВ ИТАЛИЈЕ

Бранкица Михајловић

        ТРЕЋА срећа. Одбојкашице се надају да ће им искуство из Пекинга 2008. и Лондона 2012. помоћи да се домогну толико жељеног победничког постоља. Зато Српкиње са великим амбицијама дочекују старт на олимпијском турниру. Група није нимало лака, а први ривал је у недељу (3.30) Италија.

        - Свесне смо да је група веома тешка. С нама су два кандидата за злато, Кина и САД, а никако нису за потцењивање Италија и Холандија, који играју веома добро. Тешко ћемо играти с њима, а верујем да и оне стрепе од нас. Важно је да прегрмимо групу, а тек онда ћемо размишљати о дану Д, четвртфиналу - истиче Бранкица Михајловић.

        Сјајни примач подвлачи да је екипа доста зрела, да су и појединачно напредовале, да су спремне да се боре до последње лопте.

        - Најбоље је да идемо корак по корак, тако да нам је сада најважнија Италија. Не желим да се оптерећујемо медаљом, да размишљамо о њој. Али је јасно да нам је то циљ, да имамо квалитет, да смо за остварење свог сна напорно радиле - подвлачи Михајловићева.

МАЈА СЛАВИ

        „ДАНАС нам је диван дан“... певаће одбојкашице свом капитену Маји Огњеновић. Идеолог игре Србија слави 32. рођендан и најлепши поклон била би јој победа над Италијом.

        Иначе, техничар Србије има светску бронзу, европско злато, сребро и бронзу, била је најбољи техничар ЕП 2007, 2011. и 2015. Недостаје јој олимпијска медаља и надамо се да ће јој се највећа жеља када одува свећице са торте испунити.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари