Бошковићева: Има простора и за напредак…

ТИЈАНА ЈЕ ЗАДОВОЉНА ДО САДА УРАЂЕНИМ ПОСЛОМ И ПРВИМ МЕСТОМ ПОСЛЕ ТРИ ВИКЕНДА ГРАН ПРИЈА

Тијана Бошковић

        Женска одбојкашка репрезентација Србије допутовала је у кинески град Чангшу, недалеко од Шангаја, где ће тренирати до 31. јула пре одласка на Финални турнир Гран прија у Нанђингу.

        Србија ће на Фајнал сиксу, од 2. до 6. августа играти у групи са Италијом и САД, док су у другој Кина, Бразил и Холандија.

        Једна од најбољих српских одбојкашица Тијана Бошковић задовољна је до сада урађеним послом и првим местом после три викенда Гран прија, али истиче да има простора за напредак.

        - Резултати показују како смо се припремале за завршни турнир, сва три викенда одрадили смо како треба, освојили прво место, али има места за напредак. Сви жељно ишчекујемо Фајнал сикс, група нам је јака, али сам сигурна да можемо да их победимо - рекла је Бошковић.

        Њега саиграчица Теодора Пусић сврстала је Србију међу главне кандидате за освајање првог места на завршном турниру.

        - Имамо седам дана да се одморимо у Кини и уједно добро припремимо. Свака екипа која се пласирала није случајно ту, али самим нашим пласманом са првог места сврстава нас међу фаворите - поручила је Пусић.

        Српске одбојкашице против САД отварају турнир 2. августа од 9 сати по нашем времену, док се два дана касније састају са Италијом у истом термину.

        Пласман у полуфинале обезбедиће по две најбоље селекције из обе групе.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари