Звездa: Сазревање тима у најскупљој школи

УЗ ОЛИМПИЈАКОС И ЦСКА НАШ НАРЕДНИ ПРОТИВНИК ЈЕ НАЈВЕЋИ КАНДИДАТ ЗА ОСВАЈАЊЕ ТИТУЛЕ

  • И поред тога што често истичемо да играмо без оптерећења у Евролиги, идемо у Истанбул да одиграмо добру утакмицу“, поручује стратег црвено-белих пред дуел са Фенербахчеом

        Црвена звезда наставља пут. После победе над Валенсијом и тријумфа у Бару, екипа Душана Алимпијевића завршава мини турнеју гостовањем шампиону Европе, Фенербахчеу у Истанбулу у 13. колу Евролиге.

        Тренер Звезде истиче да је у питању најјачи ривал, један од главних фаворита за титулу, али да ће његов тим одиграти добар меч.

       „Екипа Фенербахчеа је одлично реаговала на пораз од Жалгириса и забележила важну победу у недељу у дербију турског шампионата. Изванредан тим који предводи човек за кога имам изузетно поштовање и велики тренер најуспешнији у историји Евролиге. Уз Олимпијакос и ЦСКА наш наредни противник је највећи кандидат за освајање титуле. И поред тога што често истичемо да играмо без оптерећења у Евролиги, идемо у Истанбул да одиграмо добру утакмицу“, рекао је тренер Црвене звезде.

        Он је додао да ће у Истанбулу моћи да рачуна на све играче, на мечу који је веома важан за његов тим.

       „Ова утакмица ће бити још један корак у одрастању и сазревању овог тима, овога пута у најскупљој кошаркашкој школи у Евролиги, против Фенербахчеа. Изузетно физички доминантан тим, уз огроман индивидуални квалитет, и јако им је тешко парирати. Ми желимо да дамо све од себе, да на крају немамо шта себи да замеримо. Сви су здрави, успели смо да расподелимо и свима минутажу у важној утакмици са Морнаром, осим Џејмсу Фелдину, највећи проблем, као и свим другим екипама је умор од путовања у оваквом ритму“, навео је Алимпијевић.

        Утакмица Фенербахче - Црвена звезда игра се у уторак од 18.45 часова у Улкер арени у Истанбулу.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари