Звезда повратила грб и ради на деблокади рачуна

ВЛАСНИК ФИРМИ STADLUKS INVESTMENTS И STADLUKS RIL ESTEJT

МИЛАН БЕКО РЕКАО ДА МУ ЈЕ БИЛО ЗАДОВОЉСТВО ДА „ЧУВА“ ГРБ ЗВЕЗДЕ

Беко и Човић у просторијама клуба

  • Небојша Човић изјавио да је затекао 15 милиона евра дугова, а да  Звезда сада жели да за релативно кратко време дође до  деблокаде рачуна

         КОШАРКАШКИ клуб Црвена звезда поново је власник свог грба, а дуг је умањила за око милион евра, саопштио је председник црвено-белих Небојша Човић.

         Звезда је имала око милион евра потраживања према фирмама .

         Човић је казао да је ово умањивање дуга део стратегије која је припремљена када је садашња управа преузела клуб, августа прошле године.

         Човић је казао да је дуг сада смањен на око милион и по до два милиона евра. Он је казао да је у тренутку када је дошао тај дуг износио око 15 милиона евра, али да је смањен систематским радом.

         „Радили смо систематски, а бивши ФМП је преузео део тих дугова на себе. Кроз разне трансакције смо скоро потпуно овладали финансијама и у најскорије време ћемо знати тачан износ дуга. Нисмо овладали судским пресудама, али њих сада анализирамо“, рекао је Човић.

         „План је такав да за релативно кратко време можемо очекивати деблокаде рачуна. Неке ћерке фирме су већ под стечајем, а неке ће тек отићи“, казао је председник Звезде.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари