Теодосић: Што се тиче повреде - супер сам…

СРПСКИ ПЛЕЈМЕЈКЕР ЈОШ НИЈЕ РАЗГОВАРАО СА СЕЛЕКТОРОМ САРБИЈЕ И НЕ ЗНА ХОЋЕ ЛИ ЗАИГРАТИ У ЈУНУ

        Србији следи трећи прозор квалификација за Светско првенство 2019. године у Кини.

        Играчи NBA клубова и евролигаша су пропустили прва два, па је састав Србије изгледао знатно другачије у односу на уобичајен.

        Тео је задовољан првом сезоном у NBA А лиги и једино због повреде плантарне фасције није био срећан, пошто каже да се за сезону у најјачој лиги на свету претходно добро спремио. Повреде су га од терена одвојиле на 37 од 82 утакмице.

        „Не могу да будем незадовољан својим играма. Једина ствар око које нисам задовољан и срећан је та повреда која је дошла у тренутку кад сам се стварно спремио физички добро, али у сваком случају треба да будем задовољан првом сезоном. Мислим да су и људи из клуба задовољни, тако да ћемо видети шта ће бити следеће године“, рекао је Теодосић за ТВ Прву.

        Повреда је према његовим речима сада санирана.

        „Добро, не бих се вратио из Америке, не бих дошао раније и не би ме пустили да ми нога није у реду тако да што се тиче повреде, супер сам“, додаје Тео, који за сада није сигуран хоће ли заиграти за Србију после скоро годину дана.

        „Нисам причао са Салетом јер је у тренутку кад сам се ја вратио из Америке, он је дошао. Мислим да ћемо се ових дана причати и видети и проценити да ли има потребе да играм или да узмем да се спремам за наредну сезону. Не могу тренутно да ти дам одговор на то питање“, каже Теодосић.

        Б92
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари