Тео се нада доласку на Фајнал фор у Београду

ПЛЕЈМЕЈКЕР КЛИПЕРСА ИМА ТРИ ФАВОРИТА ЗА ПОБЕДНИКА ЕВРОЛИГЕ: ЦСКА, ОЛИМПИЈАКОС И ФЕНЕРБАХЧЕ

 

        Милош Теодосић дао је порталу „Eurohoops“ кратку изјаву о евролигашком такмичењу, у коме су до плеј-офа остала још само четири кола, а чак два ће бити одиграна између уторка и петка.

        „Пратим Евролигу, када имам времена. Видим шта се дешава, пратим резултате и надам се да ћу бити на Фајнал фору у Београду“, рекао је дугогодишњи плејмејкер ЦСКА и Олимпијакоса, који у понедељак слави 31. рођендан.

        Завршни турнир у Београду на програму је од 18. до 20. маја, када ће се у NBA лиги играти финала плеј-офа по конференцијама, а са великом дозом сигурности се може прогнозирати да Теодосићев тим, Лос Анђелес Клиперс, неће догурати тако далеко.

        На питање које тимове очекује да види на Фајнал фору, освајач Евролиге 2016. и њен MVP 2010. године, навео је два своја бивша клуба и актуелног шампиона „старог континента“.

        „ЦСКА, Олимпијакос и Фенербахче су највећи фаворити за пласман на Фајнал фор, као и за титулу. Четврту екипу заиста не могу да одредим“.

        ЦСКА је после 26 одиграних кола први на табели са скором 21-5. Фенербахче и Олимпијакос га прате са по 18-8, а за четврто место и предност домаћег терена у Топ 8 фази боре се Реал (16-10), Химки, Панатинаикос и Жалгирис (по 13-13).

        Теодосић је на крају мини-интервјуа послао поруку љубитељима кошарке који у „ситне сате“ гледају утакмице Клиперса, навијајући за њега и Бобана Марјановића.

        „Срећан сам када чујем да се људи буде ноћу да би гледали наше утакмице. Желим да им кажем велико хвала и обећам да ћу време које проведу гледајући нас, покушати да учиним што забавнијим“.

        Тим из Лос Анђелеса у другој половини марта ће девет од 11 утакмица одиграти у гостима, а тренутно се налази у серији од три пораза и полако губи корак са ривалима у трци за плеј-оф.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари