Широки преширок за Звезду

НОВИ НЕУСПЕХ ИЗАБРАНИКА СВЕТИСЛАВА ПЕШИЋА

         ШИРОКИ БРИЈЕГ, (ФоНет) - У унапред одиграној утакмици 25. кола регионалне Јадранске лиге, кошаркаши Црвене звезде изгубили су у Широком Бријегу од екипе Широког резултатом 76:66 (17:13, 17:15, 22:16, 20:24).

         Црвена звезда је на гостовању у Херцеговини одиграла веома слабо и потпуно заслужено је доживела 13 пораз у лиги. Широки је био много бољи у скоку, као и у шуту за три поена и утакмицу је решио већ крајем треће четвртине.

         Оно што сигурно највише може да брине шефа стручног штаба црвено-белих Светислава Пешића је исувише комотна игра његових изабраника у одбрани и недостатак борбености, без чега победа не може да се постигне ни против слабијих екипа од Широког.

         У 22. колу Црвена звезда æе у суботу у "Пиониру" дочекати словеначку Крку и то ће бити прилика да црвено-бели поправе веома блед утисак са дашање утакмице.

         Широки: Владовић 6, Планинић 20, Рамљак 4, Пилепић 12, Налетић, Билиновац 2, Перишић 2, Буторац, Новак, Шакић 15, Бараћ 10, Колинс 5.

         Црвена звезда: Човић 2, Цветковић 2, Илић 9, Лазић 2, Недовић 2, Лешић 4, Суботић 7, Николић, Томас 15, Милутиновић 9, Б. Поповић 6, П. Поповић 8. 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари