Први човек Евролиге на Малом Калемегдану

ДОЛАЗИ ДА БИ ОТВОРИО ТЕРЕНЕ НА БЕОГРАДСКОЈ ТВРЂАВИ, КОЈИ ЋЕ ОСТАТИ И ПОСЛЕ ПРЕДСТОЈЕЋЕГ Ф4

Ђорди Бертомеу

        Први човек Евролиге током викенда ће посетити Београд.

        После састанка са председником Будућности Драганом Боканом, коме је пожелео добродошлицу у најјаче такмичење, челник Евролиге Ђорди Бертомеу долази и у посету Београду, објавио је портал „Basketballsphere“.

        Шпанчев долазак на Мали Калемегдан у суботу неће имати директне везе са следећом сезоном најјачег такмичења, за које је „јадранску“ карту изборила Будућност, од које се очекује да у наредном периоду испуни услове за повратак у елиту.

        Бертомеу ће допутовати у главни град Србије да би отворио терене на београдској тврђави, који ће остати и после предстојећег Фајнал-фора (18-20. маја) у Штарк арени.

        Свечаности ће, осим Бертомеуа, присуствовати градоначелник Београда Синиша Мали, председник скупштине града Никола Никодијевић, генерални менаџер компаније „Turkish Airlines“ за Србију Мехмет Алагоз, као и чувени српски тренер Душан Ивковић, амбасадор Ф4 турнира Душко Савановић и кошаркаши „вечитих“, Бранко Лазић, Огњен Добрић и Михајло Андрић.

        Очекивано, догађају ће присуствовати и представници највећих српских клубова, па остаје да се види да ли ће они Шпанчеву посету искористити да сазнају конкретније информације о својим следећим сезонама. У Звезди и даље не отписују могућност да наступе у Евролиги у случају да Будућност не одговори условима, док је Партизан већ разговарао са Бертомеуом о позивници за учешће у Еврокупу 2018/19.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари