Јокићев нови уговор ће имати девет цифара…

ОСТАЈЕ ДА СЕ ВИДИ ДА ЛИ ЧЕТВОРОГОДИШЊИ ОД $109 МИЛИОНА, ИЛИ ПЕТОГОДИШЊИ ОД $146 МИЛИОНА 

 

        Вероватно је управо уклоњено оно „ако“ у чињеници да АКО Никола Јокић не потпише нови уговор са Денвером овог лета за годину дана ће постати слободан играч.

        То „ако“ можда и није постојало, с обзиром да нико не би био луд да, зарад уштеде новца који ће ионако потрошити, ризикује губитак једног од највећих бисера светске кошарке.

        Губитак који би се, очигледно, догодио, судећи према информацији која је стигла из Колорада, а по којој је Јокићев агент поручио Денверу да би било паметније да не искористи опцију руки уговора по којем би задржао талентованог центра за наредну сезону за мале паре.

        Јер, то би аутоматски значило да би на крају наредне сезоне Никола могао да бира средину, а онда то сигурно не би били Нагетси.

        Зато може да се очекује да ће ускоро стићи вест да Денвер неће да искористи последњу годину у постојећем уговору, већ да ће пред Јокића ставити уносан, деветоцифрени уговор.

        Да ли ће то бити четворогодишњи уговор вредан око 109 милиона долара, или петогодишњи од којег би инкасирао 146 милиона, остаје да се види.

        Спортски журнал
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари