„Фан зона“ F4 Евролиге стиже на Калемегдан

НАЈБОЉЕ МЕСТО ЗА ЉУБИТЕЉЕ КОШАРКЕ ВАН АРЕНЕ, У КОЈОЈ ЋЕ СЕ БОРИТИ ЧЕТИРИ НАЈБОЉА ТИМА ЕЛ

        Београд ће од 18. до 20. маја бити домаћин завршног турнира Евролиге, а сви они који не буду имали своје место у „Штарк арени“ моћи ће да уживају у фан зони која ће бити смештена на Калемегданској тврђави и прате програм Спорт Клуба.

        Традиционално, фан зона привлачи неколико стотина хиљада љубитеља кошарке, који током три дана трајања „фајнал фора“ учествују у бројним играма, изложбама и занимљивим наступима. Овога пута, она ће бити смештена у јединственом окружењу, унутар тврђаве са које се простире невероватан поглед на модерни Београд.

        Зона за навијаче биће најбоље место за љубитеље кошарке ван „Штарк арене“, у којој ће се четири најбоља тима ове сезоне борити за кров „Старог континента“. Разне активности ће трајати барем 12 сати сваког од три дана, а спремљени су и бројни поклони спонзора елитног такмичења.

        Претходних година, фан зоне су се налазиле на Трафалгар скверу у Лондону, испред Дуаома у Милану и Александерплацу у Берлину, а све оно што се планира за Београд биће једнако импресивно. Сви посетиоци ће моћи да присуствују паради кошаркаша чији тимови ће се надметати за титулу, да се друже са амбасадорима Евролиге и учествују у игри будућих звезда.

        Део фан зоне ће бити и посебан кошаркашки терен, који ће бити поприште егзибиционих утакмица између спортиста и јавних личности, у баскету „3 на 3“, такмичењу у закуцавању… Све ће пратити наступи ди џејева, као и чирлидериса, као и прилике за упознавање кошаркашких легенди.

        Спорт клуб
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари