Богданов шут пред сам крај меча - и победа!

ВЕЖБАО САМ ОВАКВЕ ШУТЕВЕ, НЕКАД ПОГОДИШ, НЕКАД НЕ… ОСЕЋАЈ ЈЕ ДОБАР, НАРОЧИТО КАД ИМАШ ЛОШЕ ВЕЧЕ

  • Српски репрезентативац поготком у самом финишу меча обезбедио тријумф Сакраменту над Мемфисом

        Кингси су славили против Мемфиса у ноћи између петка и суботе и то како... Поготком Богдана Богдановића непосредно пре последњег звука сирене - 94:93.

        Репрезентативац Србије преузео је одговорност шест секунди пре краја, а онда је четири и по секунде касније погодио преко руке Маршона Брукса, иако није имао добро шутерско вече.

        Меч је завршио са осам поена (шут из игре 4/11, за три 0/5), имао је четири асистенције, скок и по једну украдену и две изгубљене лопте за непуних пола сата проведених на паркету.

        „Вежбао сам овакве шутеве, некад погодиш, некад не... Осећај је добар, нарочито кад имаш лоше вече, као што сам ја имао“, рекао је Богдановић после меча.

        Најефикаснији код Кингса био је Вили Коли-Стајн са 18 поена, Бади Хилд додао је 14, а код Мемфиса истакао се  Брукс са 23 поготка.

        Важан тријумф у борби за плеј-оф Западне конференције остварила је Минесота у Лос Анђелесу против Лејкерса - 113:96.

        Немања Бјелица није био посебно запажен - уписао је три поена, три скока, две украдене лопте и асистенцију.

        Џеф Тиг са 25 погодака предводио је „вукове“, по 18 су дали Џими Батлер и Таџ Гибсон, док су код Лејкерса по 20 поена постигли Џулијус Рендл и Џош Хард.

        Славио је и Њу Орлеанс у трци за плеј-оф у Финиксу (122:103), па је сада пети на табели Запада, заједно са Сан Антонијом и Оклахомом са скором 45-35, Минесота има пораз више, док су Јокићев Денвер и Лос Анђелес Клиперси Милоша Теодосића и Бобана Марјановића испод црте са победом мање.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари