Звезда послала документацију, чека лиценцу

У МАРТУ СЛЕДЕЋЕ ГОДИНЕ МОНИТОРИНГ ЗА UEFA ТАКМИЧЕЊА

И КВАЛИФИКАЦИЈЕ ЗА ЛИГУ ШАМПИОНА

  • Био је ово тежак и мукотрпан посао и захваљујемо се свима који су нам помогли и показали велико разумевање, поштовање, љубав и пријатељски однос - наводи се на сајту клуба

        Фудбалски клуб Црвена звезда саопштио је данас да је неопходна документацију у предвиђеном року послата у Европску фудбалску унију (UEFA) и да се очекује добијање лиценце за европска такмичења.

        - Био је ово тежак и мукотрпан посао. Зато овим путем желимо да се захвалимо запосленима у нашем клубу, нашим бившим и садашњим играчима, бившим и садашњим тренерима, као и клубовима којима дугујемо, а који су потписали споразуме о репрограму својих потраживања и на тај начин показали велико разумевање, поштовање, љубав и пријатељски однос према Црвеној звезди - наводи се на сајту клуба.

        Звезда се посебно захвалила пријатељима клуба, који су, како се наводи са рачуна својих приватних компанија позајмили новац Црвеној звезди како би се исплатили они играчи који нису пристали на репрограм целокупног потраживања.

        - Нашем клубу у марту следеће године предстоји нови UEFA мониторинг и искрено се надамо да ћемо и тада извршити све наше обавезе и на тај начин обезбедити лиценцу за UEFA такмичења и квалификације за Лигу шампиона. Дубоко смо уверени да је само велики спортски резултат генератор великог прихода и зато треба учинити максималне напоре да се следеће сезоне Црвена звезда пласира у Лигу шампиона и на тај начин клуб финансијски стабилизује на дуже стазе - закључује се у саопштењу.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари