Војводина најављује напад сутра у Хумској

„ДРУГАЧИЈЕ НЕ УМЕМО ДА ИГРАМО“, ОБЈАШЊАВА НАПАДАЧ ВОЈВОДИНЕ ЕНВЕР АЛИВОДИЋ ПРЕД ДОЛАЗАК НА ДЕРБИ ПРОТИВ ПАРТИЗАНА

Енвер Аливодић

        Новосађани најављују напад у Хумској.

        Офанзивац Војводине Енвер Аливодић рекао је у суботу да ће његов тим офанзивно играти против Партизана и да ће тако покушати да победом остане сам на челу табеле.

        Два тима дочекују дерби на врху, са истим бројем водова. Трећа је Црвена звезда, са два поена мање.

         „Очекује нас тешка утакмица, која је дерби досадашњег дела сезоне. Напашћемо их, јер другачије не умемо да играмо. Партизан је фаворит, домаћин је, а имао је на домаћој и европској сцени бриљантних тренутака“, рекао је Аливодић радију „Сто плус“.

        Према његовом мишљењу, криза црно-белих и серија утакмица без победе (Бешикташ, Јагодина, ОФК Београд) не би требало да завара Новосађане.

         „Ова два тима су потпуно заслужено лидери, до сада су показали највише. Мислим да ће публика имати прилику да ужива у лепим потезима, а верујем да ће наши навијачи бити задовољнији на крају“, казао је Аливодић.

        Он је изразио очекивање да ће његов тим до краја првенства равноправно конкурисати за титулу првака Србије.

         „Ако наставимо у овом ритму, сигурно ћемо бити међу озбиљним кандидатима за трофеј у елитном такмичењу. Ипак, има још пуно да се игра, лако све може да се промени“, оценио је Аливодић, који је претпрошле сезоне постигао један од лепших голова на стадиону Партизана у последњих неколико година.

         Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари