Ветерани Црвене звезде са Мијаиловићем

СЕКЦИЈА ВЕТЕРАНА ЋЕ НАРЕДНИХ ДАНА ИМАТИ САСТАНАК

И СА НАВИЈАЧИМА, КАКО БИ РАЗГОВАРАЛИ О СИТУАЦИЈИ У КЛУБУ

        У име ветерана Црвене звезде, говорили су Владица Поповић, Владимир Петровић Пижон, Ратомир Дујковић, Милош Шестић, Станислав Караси, Саша Марковић, Томислав Милићевић, Ратко Пиљак, Мита Стојановић и Иван Трутин.

        Ветерани су на састанку изнели запажања везана за функционисање клуба у претходном периоду, нагласивши да су у појединим ситуацијама били и обманути.

        Ветерани клуба су посебно инсистирали на томе да се утврди одговорност за стање у којем се ФК Црвена звезда тренутно налази, свесни да проблеми у клубу нису настали јуче, већ да трају дуги низ година, наводи се на сајту клуба.

        Секција ветерана ће наредних дана имати састанак са представницима навијача ФК Црвена звезда, како би разговарали о целокупној ситуацији у клубу и како би изнели ставове око даљих корака које би Црвена звезда требало да предузме.

        Ветерани ће на Скупштини поново покренути иницијативу о промени имена стадиона Црвене звезде, како би највећи спортски објекат у земљи понео име фудбалске легенде и прве Звездине звезде, Рајка Митића.

        Спортски журнал
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари