Суперлига: Вечити дерби ће се играти 4. марта

153. ВЕЧИТИ ДЕРБИ НА СТАДИОНУ „РАЈКО МИТИЋ“ - БАШ НА ЗВЕЗДИН 72. РОЂЕНДАН!

  • И даље стоји да ће клубови највишег домаћег ранга заиграти такмичарске мечеве за 18. фебруара, потврђено је свим клубовима, а саопштила је Црвена звезда

        Неретко одлагање због временских (не)прилика ове зиме неће пореметити суперлигашки календар. Бар је такав тренутни став.

        Према саопштењу Црвене звезде, на основу дописа директора лиге Владимира Булатовића, за који у Љутице Богдана кажу да је послат свим клубовима, сезона ће се одвијати према плану.

        „Како се наводи у допису, узимајући у обзир тренутну дугорочну временску прогнозу, пролећни део сезоне 2016/17 почеће како је и било планирано, 18. фебруара, утакмицама 22. кола“, објашњено је.

        Међутим, у случају „веома тешких временских услова и утицаја више силе“, почетак пролећног дела првенства биће померен за 25. фебруар 2017.

        У допису (Владимира Булатовића) наводи се и да је дошло до померања термина одигравања утакмица у оквиру 24. и 25. кола. Уместо у среду, 1. марта, утакмице 24. кола ће сходно интересу спонзора такмичења бити одигране у суботу, 4. марта 2017. године“.

        „То значи да ће 153. вечити дерби (заказан за 24. коло) бити одигран на стадиону ,Рајко Митић’ баш на Звездин 72. рођендан! Биће то одлична прилика да се још једном напуни највећи српски стадион“, порука је са „Маракане“.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари