Роналдов кисели осмех за Месија

ЗЛАТНА ЛОПТА ПО ЧЕТВРТИ ПУТ ИЗМАКЛА ПОРТУГАЛЦУ

         ПОСЛЕ четврте узастопне године у избору за најбољег фудбалера године у којој је лауреат маестрални Аргентинац Лионел Меси, многе је занимало како је реаговао његов највећи ривал Португалац Кристијано Роналдо.

         Играч Барцелоне добио је 41,6 % гласова, док је звезда Реал Мадрида освојио друго место (23.68%), а још један члан Барсе Андрес Инијеста (10.91%).

         Изненађење се није догодило, те је Роналдо опет остао у сенци чудесног Аргентинца. Роналдо је сигурно прогутао велику кнедлу када је извучено Месијево име, зато су многи желели да виде и чују каква ће бити његова реакција пошто је због „постојања Аргентинца у истом времену и простору“ остане без још једне Златне лопте.

         Иако се трудио да остане миран, без икакве реакције, уз мали „кисели осмех“, из израза лица се наслућује да је Роналду у Цириху било јако неугодно, што је, руку на срце, и потпуно нормално, познајући компетитивни дух Португалца.

         “Ја никада Месија нисам гледао као ривала. Он ради оно што најбоље зна за своју екипу, као и ја за Реал. Нисам фрустриран, ја сам чист пред собом, јер сам сваки минут проведен на терену пружао максимум и никада се нисам штедео. Неће се завршити живот после доделе награда. Живот иде даље“, рекао је Роналдо.

         Други велики „португалски его“ у Реалу, Жозе Мурињо, чак није ни присуствовао додели награда, већ је „слободан дан“ искористио да би гледао тренинг свог сина Жозеа јуниора, који игра у пионирима „краљевског клуба“.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари