ПРОСИНЕЧКИ: Рецепт за победу је игра против Смедерева

Тренери вечитих ривала уочи дербија на Маракани

  • Звезда неће играти ни на један други резултат осим победе, покушаћемо да доминирамо током целог меча – рекао Роберт Просинечки

         БЕОГРАД, (ФоНет) - Тренер фудбалског клуба Црвена Звезда Роберт Просинечки оценио је да његове играче очекује тежак меч против Партизана, али сматра да тријумф неће изостати уколико црвено бели буду играли као против Смедерева.

         "Против Смедерева смо играли сјајно, а имамо велики мотив да поновимо такво издање у дербију", поручио је Просинечки на конференцији за новинаре.

         Он је најавио да Звезда неће играти ни на један други резултат осим победе, као и да ће црвено-бели покушати да доминирају током целог меча.

         "Ствараћемо шансе, али у фудбалу је све могуће и видећемо шта ће се десити на крају", напоменуо је Просинечки.

         Просинечки је рекао да очекује пун стадион и велику подршку навијача.

         "Имамо још пар ствари које треба да одлучимо током данашњег дана, пре свега око повређених играча", истакао је Просинечки, најављујући да ће коначан тим за дерби одретити током сутрашњег дана.

         Фудбалер Звезде Никола Микић очекује добар дерби и верује да уз пружен максимум он и његови саиграчи могу да остваре победу.

         "Уколико победимо, прићи ћемо Партизану на само један бод, што би првенство учинило много занимљивијим", оценио је Микић.

 

СТАНОЈЕВИЋ: Снаге су изједначене, али је Звезда у благој предности

  • Олакшавајућа околност за моју екипу је што ће на терен изаћи знатно растерећенија него црвено-бели – оценио Александар Станојевић

         БЕОГРАД, (ФоНет) - Тренер фудбалског клуба Партизан Александар Станојевић изјавио је да га први пут до сада од како је на клупи црно белих очекује вечити дерби који, како је рекао, неће имати пуно утицаја на стање на табели.

         "Раније смо играли дербије који су директно одлучивали о прваку државе или победнику купа, али после овога свакако ћемо остати први", нагласио је Станојевић на конференцији за новинаре.

         Он је оценио да је то олакшавајућа околност за његову екипу, јер ће на терен изаћи знатно растерећенија, него црвено-бели.

         "Свеједно ми је да ли ћемо после дербија имати бод или четири бода предности", истакао је Станојевић и додао да би свакако био задовољнији уколико би Партизан победио.

         Станојевић је напменуо да је Звезда у благој предности сваки пут када се игра на "Маракани", додајући да су пред овај дуел снаге изједначене.

         "Добро се осећамо, немамо никаквих дилема око састава", истакао је Станојевић, који верује да Партизан има квалитета за тријумф и на гостујућем терену, али каже да се никада не зна шта може да се догоди у дербију.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари