„Одлучио сам тешка срца и после дугог размишљања”

ВИДИЋ ОБАВЕСТИО ФСС

ДА НЕЋЕ ВИШЕ ИГРАТИ ЗА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈУ

  • Основни разлог за такву одлуку је што се већ дуже време у медијима, па самим тим и у јавности, критикује мој однос према националном тиму, иако сам за репрезентацију играо и повређен, некада и мимо воље људи из клуба, написао Видић рукводству ФСС
  • Видић је био члан свих млађих националних селекција, а за „А” тим је одиграо 56 утакмица и постигао два гола. Дебитовао је 12. октобра 2002. године на утакмици квалификација за ЕУРО 2004 против Италије у Напуљу, а последњу утакмицу за национални тим одиграо је 11. октобра у Марибору против Словеније

        БЕОГРАД, (ФоНет) - Капитен Манчестер јунајтеда Немања Видић обавестио је Фудбалски савез Србије да више неће играти за наш национални тим.

        У писаној изјави Видића наводи се да је одлуку да заврши репрезентативну каријеру донео тешког срца, после дугог размишљања.

        „Основни разлог за такву одлуку је што се већ дуже време у медијима, па самим тим и јавности, критикује мој однос према националном тиму, иако сам за репрезентацију играо и повређен, некада и мимо воље људи из клуба“, саопштио је Видић.

        Он наводи да том одлуком жели да заштити репрезентацију и себе од разних кулоарских прича, у којима се занемарује његов учинак као фудбалера и додаје да не би желео да се због тога оптерети нова генерација наших репрезентативаца и евентуално поквари атмосфера пред нови циклус квалификација.

        „Дугујем захвалност навијачима, свим селекторима и тренерима, као и саиграчима са којима сам сарађивао у претходних десет година. Уверен сам да генерација репрезентативаца која долази има квалитета и снаге да обрадује нацију у предстојећим мечевима, а ја ћу свим срцем бити уз њих“, поручио је Видић.

        Видић је био члан свих млађих националних селекција, а за „А“ тим је одиграо 56 утакмица и постигао два гола. Дебитовао је 12. октобра 2002. године на утакмици квалификација за ЕУРО 2004 против Италије у Напуљу, а последњу утакмицу за национални тим одиграо је 11. октобра у Марибору против Словеније.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари