Николић: Нисмо фаворит против Војводине

ОНИ СУ ТИМ ЗА ПОШТОВАЊЕ И МОРАМО ДА ПРЕВАЗИЂЕМО ТРЕНУТНЕ МОГУЋНОСТИ И ДА ПОБЕДИМО - КАЖЕ ТРЕНЕР ПАРТИЗАНА

Марко Николић

        Тренер Партизана Марко Николић рекао је да црно-бели у предстојећем дуелу са Војводином нису фаворити, из једноставног разлога што у дербијима нема фаворита.

        - Војводина је тим за поштовање, сјајно су започели првенство, екипа је спој искусних играча и младих и талентованих попут Гаћиновића и Бабића. На руку нам не иде ни традиција и морамо да превазиђемо тренутне могућности да бисмо их победили - изјавио је НИколић на конференцији на медије.

        Николић, бивши тренер Новосађана, поновио је да је рано за било какву причу да је нека утакмица одлучујућа.

        - Ко може на трећини првенства да доноси такав закључак може да се сматра неозбиљним. Можда се после победе против Звезде стекао утисак да ћемо се прошетати до титуле, али добили смо опомену и сад је време да се изборимо са најбољима - навео је НИколић.

        Црно-бели су после тријумфа у 147. вечитом дербију "везали" поразе против Бешикташа у Лиги Европе и Јагодине у првенству, а потом су у заосталом мечу освојили само бод против ОФК Београда.

        - И срећа нам је окренула леђа на претходним утакмицама, али мора да је нечим нисмо заслужили. Сад је време да се покажемо, имам поверење у играче, трче одлично, можда су мало ментално уморни, али они су најбољи и изнеће терет до краја јесени - закључио је Николић.

        Дерби утакмица 11. кола Суперлиге између Партизана и Војводине игра се у недељу од 19 сати у Хумској.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари