Михајловић 15. маја преузима репрезентацију Србије

АДВОКАТИ „ГЛАЧАЈУ“ ПОСЛЕДЊЕ ДЕТАЉЕ СЕЛЕКТОРОВОГ УГОВОРА СА ФСС

  • Иако нисам селектор, већ два месеца радим као да јесам. Имамо много играча, али ћемо подмладити репрезентацију. Већ разговарао са појединим играчима из иностранства и из Србије. Волим да све спремим унапред - открио новинарима Синиша Михајловић

          ДОГОВОР је ипак пао: Синиша Михајловић постаје селектор фудбалске репрезентације Србије од 15. маја.

          Бивши ас Црвене звезде, Лација и Интера договорио је у Београду сарадњу са ФС Србије а потпис уговора уследиће 15. маја. Ово су београдским медијима потврдили први човек српског фудбала Томислав Караџић и сам Михајловић.

          Адвокатски тим добио је налог да све детаље уговора са Михајловићем припреми за потписивање, које би требало да буде 15. маја - изјавио је Караџић.

          Упркос чињеници да Михајловић још увек званично није селектор Србије, представници седме силе питали су га да ли припрема списак за турнеју, која „орлове” чека крајем маја и почетком јуна.

          - Иако нисам селектор, већ два месеца радим као да јесам. Гледам играче и припремам подлогу. Волим да све спремим унапред, без обзира да ли на крају постанем селектор или не - рекао Михајловић.

          Он је већ најавио промене у најбољем тиму Србије.

          - Имамо много играча, али ћемо подмладити репрезентацију. Истина је да сам већ разговарао са појединим играчима из иностранства и из Србијe- открио је Михајловић.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари