Марсело признао да га је лопта ударила у руку

СУДИЈА ТО НИЈЕ ОКАРАКТЕРИСАО КАО НАЈСТРОЖУ КАЗНУ, ПОСЛЕ ЧЕГА ЈЕ РЕАЛ ИЗБОРИО ПРОЛАЗ ДАЉЕ

        Фудбалер Реал Мадрида Бразилац Марсело признао је да га је лопта ударила у руку, у ситуацији када турски судија Џунејт Чакир није видео пенал за Бајерн, али и поручио да то не умањује успех и пласман у треће узастопно финале Лиге шампиона.

        Центаршут Џошуе Кимиха, при којем је лопта ударила у руку Марсела, судија Чакир није окарактерисао као најстрожу казну у ремију у Мадриду (2:2), после чега је Реал изборио пролаз даље захваљујући тријумфу 2:1 у првом дуелу.

        - Ако кажем да ме лопта није ударила у руку онда сам лажов. Овакве ствари се дешавају, исти судија грешио је и на нашу штету раније. Тешко је донети одлуку, Кимих је био одмах испред мене - каже Марсело.

        Одлични леви бек, асистент код првог гола Карима Бенземе, истакао је да му је драго што су управо двоструки стрелац Бензема и голман Кејлор Навас били најзаслужнији за елиминацију Бајерна.

        - Веома сам срећан због Кејлора и Карима, заслужили су овакав меч. Фудбал је такав, некад падаш, а некад си високо. Ишли смо полако целе сезоне, уживали и сада стигли до финала. Верујем да можемо поново да испишемо историју - додао је Марсело, кључни фудбалер Реала у невероватном успеху и четвртом финалу Лиге шампиона у последњих пет година.

        Реал у финалу, у Кијеву 26. маја, чека бољег после вечерашњег реванша Роме и Ливерпула (2:5).

        Спортски журнал
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари