Љајић одбио да пева Боже правде па је удаљен са припрема

СЕЛЕКТОР ФУДБАЛСКЕ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ ПОЧЕО ДА НАМЕЋЕ КОДЕКС ПОНАШАЊА

Адем Љајић

  • Жао ми је што се све ово издешавало... Волим Србију, хтео сам да играм за Србију од своје 10. године... Поштујем сваког, али ако не поштујем себе, онда нико више мене не може да поштује - изјавио Адем Љајић

         СЕЛЕКТОР фудбалске репрезентације Србије Синиша Михајловић удаљио је са припрема Адема Љајића, пошто тај играч није хтео да пева химну „Боже правде“ пред почетак утакмице са Шпанијом.

         Фудбалски савез Србије саопштио је да је Љајић тиме прекршио Споразум о понашању који је Михајловић увео у национални тим.

         „Селектор је јуче одржао састанак са Љајићем. По добијању информације да Љајић из личних ставова није певао химну Србије и да ту неће бити промене, Синиша Михајловић је саопштио играчу да се врати кући“, наводи се у саопштењу ФСС.

         Сам Љајић је изјавио да му је јако жао што је удаљен из репрезентације Србије зато што није хтео да пева химну.

         „Мени је стварно жао. Још сам под утисцима... То је живот, идемо даље. Жао ми је што се све ово издешавало... Волим Србију, хтео сам да играм за Србију од своје 10. године... Поштујем сваког, али ако не поштујем себе, онда нико више мене не може да поштује“, рекао је Љајић.

         „Јесмо причали о томе, али нисмо довољно. Сада смо причали и то је то“, рекао је Љајић.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари