Гроф Божовић: Као ударени мокром чарапом

НАДА СЕ ДА ЋЕ СЕ ЊЕГОВА ЕКИПА ПОСЛЕ УТАКМИЦЕ СА ВОЖДОВЦЕМ ПРИБЛИЖИТИ ТИТУЛИ

Миодраг Божовић

        Божовић је на конференцији за новинаре на стадиону „Рајко Митић“ оценио да предстојећа утакмица са Вождовцем неће бити лака.

        „Нормално је да размишљамо у том правцу да нам треба победа, математички још две, и што пре то решимо биће нам много лакше. Сигурно је да ће Вождовац урадити све да нам поремети могућност да можда и прославимо титулу али се надам да смо довољни паметни и да ћемо победити и приближити се титули“, рекао је Божовић.

        Црвена звезда у уторак од 16 часова игра утакмицу 34. кола Суперлиге Србије против Вождовца на стадиону Обилића на Врачару.

        „Вождовац је искусна екипа и мислим да су уласком у плеј-оф остварили свој циљ па су се онда можда мало и опустили“, рекао је тренер Црвене звезде.

        На новинарско питање да ли су се његови играчи можда мало опустили, пошто су у последњих пет кола уписали само једну победу, Божовић је казао да нико у клубу није почео прерано да слави титулу.

        „Није било неке претеране еуфорије али смо негде у дубини душе помислили да је све готово. Имали смо 30 бодова предности па је сада одједном само шест, то мало утиче психолошки, као да вас је неко ударио мокром чарапом“, казао је Божовић.

        Црвена зведа је у прошлом колу изгубила од Чукаричког резултатом 1-2 а Божовић истиче да је тај пораз сам по себи, довољна шок терапија за тим.

        „Црвено-бели“ ће у том мечу бити ослабљени јер у тиму због картона неће бити Александра Катаија и Марка Грујића.

        „И раније смо били у таквим ситуацијама па смо побеђивали. Бићемо ослабљени али играчи који изадју на терен ће покушати да дају свој максимум“, казао је Божовић.

        Он је додао да није сигуран да ће Уго Вијеира, који се опоравио након повреде, почети утакмицу.

        Фудбалер Црвене звезде Предраг Сикимић навео је да је пред његовом екипом јасан циљ, а то су три бода против Вождовца.

        „Вождовац је квалитетна екипа чим је ушла у плеј-оф. Сутра нас чека јак отпор, доћи ће са више самопоуздања али ми имамо јасан циљ, а то су три бода“, рекао је Сикимић.

        Б92
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари