Чак ни против Италије није био пун стадион!

Селектор Петровић се пожалио на однос навијача према репрезентацији

Владимир Петровић (ФоНет)

      БЕОГРАД, (ФоНет) - Селектор фудбалске репрезентације Србије Владимир Петровић изјавио је, дан после пораза од Словеније којим се Србија опростила од борбе за пласман на Првенство Европе, да је све време имао подршку људи из савеза, али је био и остао запрепашћен односом дела навијача према националном тиму.

      "Никада нећу заборавити утакмицу против Естоније у Београду. Све је било против нас, много негативног скандирања, препирки, несугласица. Уследио је меч у Ђенови који смо изгубили 3:0, иако се играло само шест минута. Затим смо дочекали Северне Ирце без наших, а уз пар стотина њихових навијача. Чак ни против Италијана није био пун стадион", рекао је Петровић за сајт Фудбалског савеза Србије.

      Према његовим речима, иза репрезентације је веома чудан и тежак циклус, у којем се тим Србије није најбоље снашао и није успео да прескочи све потешкоће.

      "Завршили смо на трећем месту у групи и са тим остварењем свакако да не могу да будем задовољан. Знам да вредимо више, али је једина истина она коју видимо посматрајући табелу", рекао је Петровић.

      Он сматра да Словенија није надиграла Србију, већ је њихова победа била плод велике жеље коју су показали и последица несналажења националног тима Србије у неким важним тренуцима.

      Петровић је рекао да фудбалерима Србије не може да приговори да се нису залагали, појединци су много претрчали, изгарали.

      "Са аспекта физичке припремљености осетио се умор, као последица сусрета против Италије. За промашеним шансама могу да жалим, али не могу никога да кривим. Концентрација је нешто што нам је недостајало, али сада то не може да се промени", рекао је Петровић.

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари