Баста: Није Колумбија само Фалкао

ИМАЈУ ЗАИСТА ДОСТА КВАЛИТЕТНИХ ИГРАЧА, ПОЗНАЈЕМ ИХ ЈАКО ДОБРО, МЈУРИЕЛ ИГРА СА МНОМ, А АРМЕРО И КВАДРАДО СУ МИ БИЛИ САИГРАЧИ

        Српски фудбалски репрезентативац Душан Баста поручио је данас да ће пријатељски дуел са Колумбијом представљати најбољу могућу проверу уочи дуела са Хрватском и упозорио да феноменални голгетер Радамел Фалкао није једина опасност.

        - Имају заиста доста квалитетних играча, познајем их јако добро, а тројица-четворица су ми одлични пријатељи. Млади нападач Мјуриел игра код мене у Удинезеу, а Армеро и Квадрадо су ми такође били саиграчи. Биће то права провера и у сваком случају изузетно тешка утакмица - рекао је Баста Тањугу у Барселони.

        Иако је за државни тим, сплетом многих околности, до сада одиграо само осам утакмица Баста је без дилеме један од најискуснијих репрезентативаца, а према ономе што приказује у последње време биће и један од највећих адута Синише Михајловића против Хрвата.

        - Много ће нам значити ово окупљање у Барселони, да се мало уиграмо, али и да пробамо да направимо добру резултатску увертиру за дуел са Хрватском. Знамо сви колико нам је та такмица важна и неопходно је да је дочекамо што спремнији - нагласио је везни играч Удинезеа.

        Некадашњи капитен Црвене звезде током лета био је један од најЦешће спомињаних играча у прелазним року, с обзиром на интересовање Интера, међутим, и даље је члан црно-белих из Удина.

        - Не знам ништа о томе, максимално сам сконцентрисан на обавезе у Удинезеу. Имам још три године уговора, али има времена.Видећемо шта ће се догодити - закључио је Баста.

        Утакмица између Србије и Колумбије игра се сутра од 20 сати у Барселони.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари