Вулин Хелезу: Ти можда себе видиш као агу, али Срби себе не виде као рају

„АГЕ СУ ВОЛЕЛЕ ДА ИХ СРПСКА РАЈА ХРАНИ ПА БИ ДА ОБНОВЕ СТАРЕ АДЕТЕ“

* Сенатор РС Александар ВУЛИН: Хелез само потврђује оно што сам најавио - да се у Генералној скупштини УН припрема доношење резолуције која би Сребреницу прогласила геноцидом, а Републику Српску створеном на геноциду и зато спремном за укидање, а Србију осудила на доживотно издржавање босанских ага и бегова плаћањем ратне одштете

______________________________________________________

          СЕНАТОР Републике Српске Александар Вулин поручио је данас да министар одбране у Савету министара Зукан Хелез можда себе види као агу, али да Срби себе не виде као рају, истичући да Република Српска зато и постоји - да Срби не буду раја.

          Он је подсетио да су аге волеле да их српска раја храни, па би да обнове старе адете.

          Вулин је истакао да је Српска настала зато што су то желели Срби који у њој живе.

          - БиХ састављену од два ентитета и три народа желеле су велике силе, а не народи који у њој живе или бар не такву. Зато Хелез и жели да сруши Дејтонску БиХ - рекао је Вулин реагујући на последње гнусне претње и увреде Хелеза на рачун Срба, који је, између осталог, рекао да је "Република Српска настала на геноциду".

          Вулин је у саопштењу указао да, ко хоће Републику Српску без њених пуних овлаштења, неће ни Дејтон, ни БиХ по Дејтону, а посебно неће Србе и Републику Српску.

           - Хелез само потврђује оно што сам најавио - да се у Генералној скупштини УН припрема доношење резолуције која би Сребреницу прогласила геноцидом, а Републику Српску створеном на геноциду и зато спремном за укидање, а Србију осудила на доживотно издржавање босанских ага и бегова плаћањем ратне одштете", указао је Вулин.

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари