Вучић: Без ЗСО нема преговора са Приштином – зашто ме зову у сватове без младе и младожење?!

НАГЛАСИО ЈЕ ДА ЋЕ 18. МАРТА БИТИ У ОХРИДУ – ДА НЕКО НЕ БИ ПРЕДСТАВЉАО СРБЕ КАО ЛУДАКЕ КОЈИ НЕЋЕ ДА РАЗГОВАРАЈУ

* Новинарима на Власинском језеру рекао: Заједница српских општина је услов без кога се не може. Само немојте више да нам одузимате време, ако хоћете - хоћете, ако нећете - нећете. Мислите да они сада не чују и не знају шта говорим. За три минута они то имају на столу. Једнако брзо колико ме и ви чујете

____________________________________________________________

        ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић изјавио је данас да је формирање Заједнице српских општина услов без кога неће бити наставка преговора са Приштином.

        Он је то рекао после обиласка Власинског језера, а одговарајући на питање новинара како коментарише то што Аљбин Курти не жели да формира ЗСО, а ЕУ прећутно прелази преко тога.

        - У свим разговорима које сам водио, Заједница српских општина је услов без кога се не може. Само немојте више да нам одузимате време, ако хоћете - хоћете, ако нећете - нећете. Ја чекам Мирослава Лајчака, доћи ће у понедељак и уторак - рекао је Вучић.

        Најавио је да ће отићи у Охрид 18. марта, јер, како је рекао, зашто би дозволио могућност да нас неко представља као "лудаке" и као неког ко не жели да разговара.

        - Отићи ћу и рећи ћу исто што и вама. Мислите да они сада не чују и не знају шта говорим. За три минута они то имају на столу. Једнако брзо колико ме и ви чујете - напоменуо је Вучић.

        Како је рекао, само жели да му неко објасни шта је смисао свега тога.

        - Зашто сте ме звали у сватове, а нигде ни младе ни младожење. Не разумем смисао. То је нешто што обесмишљава све ово. Мени смета и помало ме секира што сви ћуте и нико неће да реагује. Видећемо, вероватно ћемо ми Срби бити криви за нешто - рекао је Вучић.

         (Танјуг)

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари