Вулин: Беливукова група страшнија је од Земунског клана - гора је од нарко-мафије из филмова

„ОВО ВИШЕ НИЈЕ СРПСКА ПРИЧА – ОВО ЋЕ ОДЈЕКНУТИ У ЦЕЛОМ СВЕТУ“

* Министар унутрашњих послова Србије открио да се по арсеналу заплијењеног оружја види да је спремано за обрачун са лицима која имају обезбеђење и возе се у блиндираним возилима. Па нагласио: „Истрага ће показати за кога су то припремали, али знам да је листа приоритета увек била: председник Вучић, чланови његове породице, па онда остали

__________________________________________________________

       ИСТРАГА коју МУП води против групе Вељка Беливука је незабележена и по разним злочинима које су ти људи чинили и по бројности људи који су учествовали у организацији и извршењу тих злочина, рекао је министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин.

       „Оног момента када будемо добили дозволу надлежног тужилаштва, ми ћемо изаћи у јавност са свиме што смо пронашли. Ово више није српска прича. Ово је прича која ће одјекнути у целом свету. Горе је него што смо гледали у серијама и филмовима о нарко дилерима", рекао је Вулин гостујући на телевизији Пинк.

       Према његовим речима, по арсеналу оружја које је заплењено види се да није наоружање које служи за обрачун нарко дилера, већ за обрачун са лицима која имају обезбеђење и возе се у блиндираним возилима.

       „Истрага ће показати за кога су то припремали, али знам да је листа приоритета увек била: председник Вучић, чланови његове породице, па онда остали“, рекао је Вулин.

       Према његовим речима, количина доказа која пристиже, изјаве учесника, сведока, оштећених почиње да се гомила јер се људи ослобађају страха.

       „Ми смо добили информацију о тајној соби од једног припадника клана који је врло добро знао шта се тамо радило. У тој соби су се убијали и комадали људи", казао је министар унутрашњих послова.

       Вулин је додао да ће и Србија и свет бити згрожени бројем и суровошћу тих лица.

       „Нико то није могао да замисли. Најискуснији оперативци, који су радили на разбијању Земунског клана, кажу да ово никада нису видели. Када правосуђе буде дало дозволу да се прича, сазнаћете са каквим монструмима смо делили град", рекао је Вулин.

       Министар унутрашњих послова је додао да ће оптужница против групе Вељка Беливука бити подигнута у законском року.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари