Вучић: Србија ће остати целовита, онако како пише у Уставу – држава ће је сачувати

„СРБИЈА УВЕК ИЗЛАЗИ КАО ПОБЕДНИК КАДА ВОДИМО ОДГОВОРНУ, ОЗБИЉНУ И МУДРУ ПОЛИТИКУ“

* Нагласио да је Србија пре само 10 година имала мање плате него у Црној Гори и БиХ и готово исте плате као у Северној Македонији и Албанији, па додао: „Данас има највеће плате. То је зато што смо радили боље и имали боље руководство него неко други, тако да треба да имате поверење, јер знамо шта нам је чинити“

______________________________________________________

         ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић поручио је данас грађанима у Доњем Товарнику код Пећинаца, у оквиру посјете Сремском округу, да ће држава сачувати Србију целовитом, онако како пише у Уставу, али и да више не смију да понављају грешке из прошлости.

         - Није лак период пред нама, али треба да знате да када водимо одговорну, озбиљну и мудру политику, да Србија увијек излази као победник - истакао је Вучић у обраћању грађанима, који су га дочекали испред ловачке куће "Доњи Товарник“, у том месту у близини Пећинаца.

         Истакао је да ће сачувати Србију целовиту, али да истовремено неће бити изоловани.

         - Чуваћемо и мир, јер ми деце за бацање немамо. Много смо грешака направили у прошлости и такве грешке више не смемо да понаваљамо - поручио је Вучић.

         Нагласио је Србија пре само 10 година имала мање плате него у Црној Гори и БиХ и готово исте плате као у Северној Македонији и Албанији, док данас има највеће плате.

         - То је зато што смо радили боље и имали боље руководство него неко други, тако да треба да имате поверење, јер знамо шта нам је чинити - поручио је Вучић.

          Поручио је пензионерима да ће и ове године имати велико повећање пензије, које ће пратити раст плата.

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари