СНП Избор је наш: Вучић и Додик да реагују на кампању преумљења српског народа

ПРЕКО МЕДИЈА СЕ НАМЕЋЕ ДА СУ СРБИ КРИВИ ЗА СВЕ И ТО КАО „НОРМАЛНОСТ И РЕАЛНОСТ“

* Кампања је интензивирана послије потписивања Вашингтонског споразума. Али, шта би се десило, не дај Боже, да српски народ прихвати ту „нормалност и реалност“? Како би предсједник Вучић сам одбранио територијални интегритет и суверенитет државе Србије? Како би он одбранио Косово и Метохију у таквој ситуацији?

* Вође српског народа, Вучић и Додик, не само да имају право, већ и обавезу да спријече такву лукаву, бескрупулозну кампању наметања опште лажи и мирења српског народа да је изгубио Косово и Метохију        

_______________________________________________________________________

       СА КОЈИМ циљем и чијим одобрењем и подстицајем медији у српском простору воде кампању преумљења народа?

       Очигледан је покушај медија, некад прикривен а некад и потпуно отворен, да се формира мишљење и нова свијест народа - која ће прихватити „нормалност и реалност“.

       Таква „нормалност и реалност“ подразумијева изразит осјећај српске кривице за све лоше што се дешавало у региону. Искључиво се говори о српским злочинима и не само говори, већ се готово само Срби кажњавају, на често политичким судовима.

       Срби су чинили злочине над Албанцима, мучили их... па они имају право да отму КиМ – овај став се жели наметнути обичном српском човјеку том кампањом.

       Истинске вриједности: одбрана државе, земље, Косова и Метохије, његовање српског идентитета.., преко медија се покушавају обесмислити.

       Чак се они који заговарају истинске вриједности покушавају изврћи порузи.

       Таква медијска кампања је интензивирана послије потписивања Вашингтонског споразума.

       Шта би се десило, не дај Боже, да српски народ прихвати ту „нормалност и реалност“?

       Како би предсједник Вучић сам одбранио територијални интегритет и суверенитет државе Србије? Како би он одбранио Косово и Метохију у таквој ситуацији?

       Када је прорадио вирус ковид-19, читав свијет је устао да одбрани свој голи тјелесни живот, са правом – а шта је са животом народа, његовим идентитетом?

       Шта је са Слободом и Косовом и Метохијом као системом вриједности и живим извором који надахњује српски народ?

       Зато вође српског народа, Вучић и Додик, не само да имају право, већ и обавезу да спријече такву лукаву, бескрупулозну кампању наметања опште лажи и мирења српског народа да је изгубио Косово и Метохију.

       То не би било угрожавање слободе медија, већ превентивно дјеловање да се заштити територијални интегритет Србије и спријечи рат у региону.

       (саопштење СНП Избор је наш чији је предсједник Дане Чанковић)

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари