Ако Србија брзо не формира лекарску комисију, генералова одбрана ће се обратити Бањалуци

Младић пребачен у хашку болницу „Броново“ где је примио инфузију

Броново

  • Младићу је било лоше због чега је лекар урадио претраге, а пошто ништа није нађено, пребачен је у болницу и дата му је инфузија", изјавио браницал ратног команданта Војске РС Милош Шаљић

       БЕОГРАД, (ФоНет) - Генерал Ратко Младић, против кога се води процес у Хашком трибуналу, пребачен је у холандску болницу "Броново", изјавио је његов бранилац Милош Шаљић.

       "Младићу је било лоше због чега је лекар урадио претраге, а пошто ништа није нађено, пребачен је у болницу и дата му је инфузија", рекао је Шаљић.

       У Трибуналу нису ни демантовали ни потврдили ову информацију.

       На проблеме са здрављем Младић се пожалио и на статусној конференцији која је одржана прошле недјеље у Трибуналу. Рекао је да му се покренуо камен у бубрегу, па су стражари морали да му помогну да устане и обуче се.

       Некадашњи командант Војске Републике Српске затражио је и да га прегледају лекари који су га лечили у Србији од 1996. до 1998. године и који су упознати са његовом дијагнозом.

       Младић је рекао да хоће да се лечи и да не успорава процес, јер жели да дође до истине.

       Главни Младићев адвокат Бранко Лукић рекао је раније да ће се одбрана генерала обратити Републици Српској ако власти у Србији ускоро не одлуче о формирању лекарске комисије која би прегледала Младића, јавила је Срна.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари