Москва демантовала да је Лавров у Истанбулу сломио руку

„РАДИ СЕ О БЕЗНАЧАЈНОЈ СПОРТСКОЈ ПОВРЕДИ КОЈА НИЈЕ УГРОЗИЛА МИНИСТРОВ РАДНИ РАСПОРЕД“, САОПШТИО ПОРТПАРОЛ РУСКЕ ДИПЛОМАТИЈЕ ЛУКАШЕВИЧ

Сергеј Лавров

        РУСКО министарство спољних послова демантовало је да је шеф дипломатије сломио ручни зглоб током посете Истанбул, пренеле су московске агенције.

       „Реч је о безначајној спортској повреди која није угрозила министров радни распоред“, рекао је портпарол министарства Александар Лукашевич.

       Лавров ће данас допутовати у Брисел, где ће учествовати са самиту Русија-НАТО, прецизирао је портпарол, који је информације турских медија по којима је Лавров кратко боравио у болници због лома зглоба леве руке назвао „чистим измишљотинама“.

       Више турских медија јуче је објавило да је Лавров у Истанбулу, током посете Турској са предсједником Владимиром Путином, пао и сломио чланак леве руке.

       Турски дневни лист Хуријет и телевизија НТВ чак су тврдили да је Лавров пао у својој хотелској соби, после чега је превезен у државну болницу у Истанбулу, где му је наводно пружена лекарска помоћ.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари