Такер Карлсон виђен у Москви – у Баљшом театру гледао балет „Спартак“

У НОВЕМБРУ 2023. ОЦЕНИО ДА СУ БАЈДЕН И УКРАЈИНА ДВЕ НАЈВЕЋЕ ГРЕШКЕ У МОДЕРНОЈ ИСТОРИЈИ САД

* Засад је непознат разлог Карлсонове посете Русији. Њему је – након што је морао да се растане са телеканалом Fox News – био понуђен ангажман на руском ТВ каналу «Соловьев Live». Позван је да буде коментатор или водитељ

- Маргарита Симоњан, главни уредник медијске групе «Россия сегодня» и телеканала RT, објавила је 27. августа прошле године да Карлсон жели да интервјуише Путина. А он је одмах потом  јавно оптужио Бајденову администрацију да је спречила тај интервју

__________________________________________________________________

          СВЕТСКИ познати амерички новинар Такер Карлсон виђен је у московском Баљшом театр. Присуствовао балетској представи „Спартак“.

          Наводно је у главном граду Русије већ три дана.

          Карлсон је био ТВ водитељ и главна политичка звезда америчког телеканала Fox News, који је морао да напусти у априлу 2023-ће.

          Његов дотадашњи послодавац је саопштио да је то било „по обостраној жељи“.

          Убрзо потом је Карлсону понуђен ангажман на руском ТВ каналу «Соловьев Live». Позван је да буде коментатор или водитељ.

          Засад је непознат разлог Карлсонове посете Русији.

          Раније, 24. септембра, Карлсон је оптужио америчку владу да је омела интервју који је планирао да направи са руским председником Владимиром Путином.

          Тада је оценио америчке власти деценијама агресивно покушавају да контролишу „све што је доступно у америчким медијима“.

          Маргарита Симоњан, главни уредник медијске групе «Россия сегодня» и телеканала RT, објавила је 27. августа да Карлсон жели да интервјуише Путина.

          Након Карлсоновог одласка, акције класе А компаније Fox Corp. Палс су за 5,4 одсто.

          Карлсон константно критикује руководство САД и америчког лидера Џоа Бајдена.

          На пример, 25. марта 2023-ће је указао да би изјаве председника и званичника Беле куће о експлозијама на гасоводима Северни ток и Северни ток 2 могле да постану најсмешнија лаж америчке владе прошле године.

           Карлсон је 8. новембра оценио да су Украјина и Бајден две главне грешке које су Сједињене Државе направиле у својој модерној историји.

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари