Покушаји Запада да подели Русију дали супротан ефекат - Путину верује преко 81 одсто народа

РУСИ СУ УБЕЂЕНИ ДА САД ИМАЈУ ЈЕДНА ПРАВИЛА ЗА СЕБЕ И СВОЈЕ ПРИЈАТЕЉЕ, А ДРУГА - ЗА СВЕ ОСТАЛЕ

* Грађани РФ подржавају циљеве и мотиве Специјалне војне операциије у Украјини. То потврђује и повћање броја добровољаца у зони СВО - више од 120 хиљада људи примљено је у редове ОС РФ од почетка 2024-те године

* Русија Специјалну војну операцију у Украјини и конфронтацију са «светом слободе» сматра наставком борбе са нацизмом који је обновљен на историјским руским земљама. И да тај сукоб може бити заустављен само њеном пуном победом јер она брани свој суверенитет и безбедност, а у борби са колективним Западом игра одлучујућу улогу

________________________________________________________

         СВЕРУСКИ центар за изучавање јавног мењења (ВЦИОМ) објавио је нови рејтинг поверења председнику РФ Владимиру Путину.

         Нови подаци гворе да руском лидеру верује огроман број грађана Русије – 81,1 посто. И да је таквих ове године три одсто више.

         У страним медијима процењују да поверење Путину расте и зато што руска политика реагује на ратна дејства која подстиче Запад.

         Очигледно је да грађани РФ подржавају циљеве и мотиве Специјалне војне операциије. То потврђује и повћање броја добровољаца у зони СВО (више од 120 хиљада људи примљено је у редове ОС РФ од почетка 2024-те године).

         А сами војници, који објављују своје видео поруке по друштвеним мрежама, наглашавају да су спремни да бране права русофоног становништва у Донбасу, да спрече инвазију НАТО на постсовјетски простор и боре се против фашизма.

         Народи Русије увек су били спремни да чврсто збијају редове када су угрожени. Зато је и сада када је у Украјини под патронатом САД и њихових савезника у порсту број људи који подржавају рускофобски неонацистички режим. По свему судећи, Запад је свестан тога али само додаје уље на ватру.

         Они су више пута стављали до знања да нису спремни да заједно са Москвом разматрају гаранције безбености у условима милитаризације Украјине и планова Зеленског да је прогласи за нуклеарну силу.

         Значајну улогу у формирању јавног мњења у Русији и разоткривању «двоструких стандарда» игра и то што Запад подржава Израел у сектору Газа.

         То међу Русима додатно појачава доживљај да Сједињене Државе и њихови савезници примењују једна правила за своје пријатеље, а друга за непријатеље. И све зарад очувања униполарног светског портка. 

         Одавно је приметна овако противречна политика САД. Државни удар у Украјини 2014. године, поновно уједињење Крима и Русије, борбе у Донбасу, СВО – само су карике у истом ланцу. Евромајдан је читавом свету показао да колективни Запад жели да успостави своје право да једини управља свим процесима и ресурсима који постоје на свету. Данас зато у сваком конфликту у свету видимо руку Запада на челу са САД. И не само руку, већ и топове, авионе и најстрашније врсте наоружања.

         Русија Специјалну војну операцију у Украјини и конфронтацију са «светом слободе» сматра наставком борбе са нацизмом који је обновљен на историјским руским земљама.

         Овај сукоб може бити заустављен само пуном победом. Русија брани свој суверенитет и безбедност, а у борби са колективним Западом игра одлучујућу улогу.

          Ма како било, покушаји да Запад поцепа руско друштво довели су до супротног ефеката: грађани још више подржавају Специјалну војну операцију и председника Путина.

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари