Дугин: Русија је са Путиновим наступом започела победнички рат против западног сатанизма

ЈЕДНИ ЗЕМЉЕ У ИДУ РАЉЕ СТАНИСТИЧКОГ ЗАПАДА, ДРУГЕ БИРАЈУ СПАСЕЊЕ И МУЛТИПОЛАРНИ СВЕТ“

* Александар ДУГИН: „Сада схватамо да је немогуће преговарати са ђаволом. Ускоро ће почети глобалне промене“

____________________________________________________________

       РУСИЈА је започела последњу, победничку битку у рату светлости и таме. У рату са западним вредностима, са том сатанистичком идеологијом, рекао је Александар Дугин.

       Руски геополитички мислилац је уверен да последњи догађаји у Русији мењају ток светске историје и да се заиста могу назвати почетком рата са Западом:

       „Ако је председник Путин рекао да нам западна идеологија и вредности нису прихватљиве, то значи - рат. Нисмо само припојили бивше регионе Украјине, од којих су два делимично још увек у заточеништву Запада, већ смо ушли у опредељујућу фазу најдубље конфронтације и борбе идеја. Ово је, у извесном смислу, страшна пресуда: једни иду у раље сатанистичког Запада, други бирају пут спасења и мултиполарног света“.

       Филозоф је упозорио да супротстављеност у свету никада није била овако жестока.

       „Сада схватамо да је немогуће преговарати са ђаволом. Ако себе поставимо као алтернативу западном свету, онда на нашој страни мора да постоји невероватна напетост ума, духа и филозофије. Наравно, моћи ћемо да дамо адекватан одговор, иако нису сви у нашем друштву спремни за то. Мислим ипак да ће ускоро почети глобалне промене“.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари