Царјов: Кијевски режим ће положити рачун за рат, терор и све што је учинио Украјини

ПРВА ИЗЈАВА НАЈЗНАЧАЈНИЈЕГ РУСКОГ ПОЛИТИЧАРА УКРАЈИНЕ НАКОН ПРЕЖИВЉЕНОГ АТЕНТАТА

Олег Царјов

* Нагласио да истрага још траје и да зато нема право да открива „подробности покушаја атентата“, једино је указао да је истрази много помогло што је место атентата било у видокругу надзорних камера. Па додао: Не плашим се кијевског режима и његових терориста. Пре или касније, мораће да одговарају за оно што су урадили - за атентате, за терористичке акте, за рат, за оно што су урадили Украјини

* Руска државна безбедност (ФСБ) објавила снимак саслушања мушкарца којег сматра координатором напада на Олега Царјова, а он је признао да је деловао по налогу украјинских специјалних служби: „Добио сам упутства и информације потребне за припрему атентата. Биле су то информације о кретању и локацији Олега Анатољевича, као и о месту са скривеним оружјем. У фебруару ове године запослио сам се у санаторијуму „Киров“ да бих имао пун приступ Царјову“

____________________________________________________________

         БИВШИ посланик Врховне раде (парламента Украјине) - Олег Царјов који је био и председник Новоросије – дао је прву изјаву након атентата који је на њега организовала Служба безбедности Украјине којом фактички руководи британска МИ6.

         На Царјова су испаљена два метка у Јалти, а он је испред болнице у којој се опоравља прво рекао да се захваљује лекарима и руској служби безбедности који су му спасили живот, а хиљадама људи који су му послали поруке подршке.

         Нагласио је да истрага још траје и да зато нема право да открива „подробности покушаја атентата“, једино је указао да је истрази много помогло што је место атентата било у видокругу надзорних камера.

         У наставку је нагласио да се не плаши кијевског режима и његових терориста:

         - Пре или касније, мораће да одговарају за оно што су урадили, за атентате, за терористичке акте, за рат, за оно што су урадили Украјини.

         Руска државна безбедност (ФСБ) објавила је снимак саслушања мушкарца којег сматра координатором напада на Царјова, а он је признао да је деловао по налогу украјинских специјалних служби.

         Рекао је: „Добио сам упутства и информације потребне за припрему атентата. Биле су то информације о кретању и локацији Олега Анатољевича, као и о месту са скривеним оружјем. У фебруару ове године запослио сам се у санаторијуму „Киров“ да бих имао пун приступ Царјову“.

          У том санаторијуму боравио је Царјов са породицом.

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари