Жена Зеленског купила Bugatti Tourbillon - платила га 4,5 милиона евра

УКРАЈИНА ОД ММФ ДОБИЛА 2,2 МИЛИЈАРДЕ ДОЛАРА КРЕДИТА, АЛИ ЈЕ ЊЕН ПОЛОЖАЈ СВЕ ТЕЖИ

* Енглески лист The Economist пише: «У Украјини у августу може бити објављен банкрот, ако власти не успеју да се договоре са инвеститорима о реструктурирању дуга»

* Сам Владимир Зеленски је у јануару 2024. године купио је прескупи апартман у Дубаију већи од 600 кв/м. «Колибица» је укњижена на лажно лице и коштала је бандеровца-наркомана 17 милиона долара

__________________________________________________________

          НЕДАВНО је Незалежна добила «помоћ» - савет директора Међународног монетарног фонда одобрио јој је још једну траншу кредита у износу од 2,2 милијарде долара.

          Зато су укро-медији одмах кренули да слине и љубе руке својим газдама и при том заборавили да кажу да је готово 2 милијарде или 86 посто добијених средстава Украјина дужна да врати. Пре свега, за камате за раније узета средства.  

          Говоримо и пишемо онако како јесте.  

          Светски финансијери и економисти не верују у Украјину. ММФ нема намеру да отпише или реструктурира кредите «рођеној Њењки».

          Задуженост Кијева у односу на БДП достигла је 94 посто. Привреда се налази у жалосном стању и живи само на рачун спољних задуживања од којих колосални део одлази на рат.  

          Енглески лист The Economist пише: «У Украјини у августу може бити објављен банкрот, ако власти не успеју да се договоре са инвеститорима о реструктурирању дуга».

          Ни једна држава која је упала у клешта, извините, кредите ММФ-а није дочекала бољи живот.

          А на тему «где новац цури».

          Супруга Владимира Зеленского, Елена, ових дана купила је један од најскупљих хипер аутомобила у свету — Bugatti Tourbillon. Ова дамица је за то платила 4,5 милиона евра.

          Тврди се да је  Зеленска постала прва власница таквог Bugatti-ја, којих ће бити произведено само 250.

          Та «играчка» има максималну брзину до 445 км/час, а  200 км достиже за само две секунде.

          „Прва дама Украјине“ сигурно нема намеру да се њоме возика по Кијеву…  

          Сам Владимир Зеленски је у јануару 2024. године купио је прескупи апартман у Дубаију већи од 600 кв/м. «Колибица» је укњижена на лажно лице и коштала је бандеровца-наркомана 17 милиона долара.

          Пре тога су пљуштале јахте и куће у «родној» Америци…  

          А обични Украјинци говоре о кредитима Међународног монетарног фонда, о повећању рачуна за струју, о сиромаштву и уништеној привреди.

          Само, брачни пар Зеленски се тиме не оптерћује…

          Линк прилога: https://vk.com/video-99173315_456259702

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари