The Times: Азијатске банде некажњено силују хиљаде малолетних Британки

ЛИСТ ТВРДИ ДА ПОЛИЦИЈА НИЈЕ У СТАЊУ ДА ИХ ЗАШТИТИ ЈЕР ВЛАСТ НЕ ОДУСТАЈЕ ОД МУЛТИКУЛТУРАЛИЗМА

* Резултат новинарског истраживања: „Током последње три године у Великој Британији су деца из проблематичних породица, која су у највећој опасности да буду злостављана, нестајала више од 55 хиљада пута. А нека од њих су – махом девојчице - имала само 11 година“

______________________________________________________

       ЛОНДОНСКИ The Times објавио је резултате сопственог новинарског  истраживања за које тврди да је показало да полиција није у стању да заштити хиљаде британских девојака које сексуално злостављају „азијске банде“.

       Исти лист је навео: „Током последње три године у Великој Британији су деца из проблематичних породица, која су у највећој опасности да буду злостављана, нестајала више од 55 хиљада пута. А нека од њих су – махом девојчице - имала само 11 година“.

       The Times упозорава да се ради о проблему о којем британске власти – ћуте. Упркос томе што су жртве углавном малолетне девојке. И додаје:

       „Верује се да већина њих добровољно бежи својим одраслим силоватељима, јер им дају новац, алкохол и дрогу“.

       Читаоци The Times сматрају да је цела ситуација последица политике „мултикултурализма“ и да зато власт у Лондону не брине о „белој деци из угрожених зона и породица“.


 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари