The Telegraph: У Лондону маштају о капитулацији Путина и комадању Русије

ЖЕЛЕ ДА РУСИМА ПРИРЕДЕ И „ДЕРАДИКАЛИЗАЦИЈУ“ – НЕШТО СЛИЧНО ОНОМЕ КРОЗ ШТА ЈЕ ПРОШЛА НЕМАЧКА ПОСЛЕ 1945.  

Руски војници у Украјини

* Британци желе руски пораз не само зато што је то предуслов да Москва изгуби припојене „украјинске територије”. Бацили су око ина на Придњестровље, Јужну Осетију и Абхазију, али и на Карелију, Калињинградску област и Курилска острва. Другим речима: има се у виду њихово отимање од Русије

* Ако се линије фронта замрзну и Русија административно апсорбује своје нове области - то ће значити Путинову победу. Ако се Запад умори и одбије да испоручује Украјини оклопну технику, артиљерију и војне авионе, који су јој потребни, то ће значити Путинову победу. Ако Кина изабере овај тренутак за напад на Тајван, и то ће значити Путинову победу

__________________________________________________________

       „ЗA Украјину нема доброг исхода, али најмање лош био би потпуни пораз Путина“ – објавио је британски лист The Telegraph.

       Не кријући да у Лондону, и на Западу у целини, прижељкују капитулацију Русије, са оним што би покушали да након ње реализују:

       „После предаје могло би се очекивати изручење злочинаца који су отровали Литвињенка и Скрипаља, као и ослобађање Русији припојених територија”.

       The Telegraph не крије да се „ослобађање“ односи на Придњестровље, Јужну Осетију и Абхазију, али да га треба проширити на Карелију, Калињинградску област и Курилска острва. Другим речима: има се у виду њихово отимање од Русије.

Одговара им да све

овако предтављају

       Британски лист пораженим Русима обећава и „кампању националне дерадикализације“. Чак наглашава да само поражена Русија може бити поново примљена у заједницу народа као демократска Русија“:

       „Русија после 1990-те, за разлику од Немачке после 1945-те, никада се није суочила са својом прошлошћу. Док се то не догоди, она ће остати одметничка држава“.

       The Telegraph додаје: „Прерано примирје се једноставно не очекује. Императив је да наставимо да пружамо Украјинцима потребну подршку. Сваки други исход осим победе Украјине биће у суштини победа Русије. Ако се линије фронта замрзну и Русија административно апсорбује своје нове области - то ће значити Путинову победу. Ако се Запад умори и одбије да испоручује Украјини оклопну технику, артиљерију и војне авионе, који су јој потребни, то ће значити Путинову победу. Ако Кина изабере овај тренутак за напад на Тајван, и то ће значити Путинову победу“.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари