Пише ли у „Трамповом извештају“ да нас мирно посећују високоразвијени ванземаљци?

БИВШИ АМЕРИЧКИ СЕНАТОР ХАРИ РИД ТВРДИ ДА ИЗА НЛО СТОЈЕ – ПУТИН И РУСИЈА

Бивши амерички сенатор Хари Рид

* Пентагон потврдио аутентичност снимака који су се недавно појавили на Интернету. Ти видео-снимци приказују објекте у облику троугла или пирамиде како лебде и пролећу изнад америчког разарача Расел“. Ти снимци су наводно прошли и проверу Радне групе за неидентификоване летеће објекте Пентагона

* Екс-сенатор РИД је за Mystery Wire UFO виђено интерпретирао овако: „Долазе у ројевима, попут пчела, попут инсеката. Има их веома много… Да ли је иза тих `пирамида` нека напредна кинеска технологија? Не, никад не заборављајте да Русијом, Совјетским Савезом, управља човек који је водио КГБ. Русија је у ово умешана, у то нема сумње“

* Бивши директор америчке Националне обавештајне службе Џон Ретклиф: Архива Пентагона садржи декласификовани материјал о „апарату који бешумно пробија звучни зид“

________________________________________________________

       БИВШИ амерички сенатор Хари Рид изјавио је да руски председник Владимир Путин стоји иза НЛО „у облику пирамиде“ који су надлетали један амерички ратни брод.     

       „Не сумњам у то“, рекао је након што је Пентагон потврдио аутентичност снимака који су се недавно појавили на Интернету.

       Ти видео-снимци приказују објекте у облику троугла или пирамиде како лебде и пролећу изнад америчког разарача „Расел“.

       Наводно је прошао и проверу Радне групе за неидентификоване летеће објекте Пентагона.

       Рид је за Mystery Wire UFO ту сцену интерпретирао овако:

       „Долазе у ројевима, попут пчела, попут инсеката. Има их веома много“.

       Упитан  нису ли те „пирамида“ нека напредна кинеска технологија, Рид је био категоричан:

       „Никад не заборављајте да Русијом, Совјетским Савезом, управља човек који је водио КГБ. Имали су истовремено најмање 31 хиљаду агената. Русија је у ово умешана, у то нема сумње“.

       Тврдње попут Ридове међу Американцима изазивају страховања да би Кина или Русија могле да контролишу „стране непријатељске технологије“.

       Луис Елизондо (Luis Elizondo), који је био директор Напредног програма за идентификацију свемирских претњи ((Advanced Aerospace Threat Identification Program), тајне јединице Пентагона која је наводно истраживала НЛО у периоду 2007-2012, недавно је изјавио да се америчка влада припрема да открије „стварност НЛО“.

       На конференцији за штампу рекао је и ово: „Највише ме брину инциденти са нашим нуклеарним арсеналом. Забрињава то што су те `појаве` онеспособиле нека наша нуклеарна постројења“.

       Међутим, политичка инструментализација сензационалног видеа са НЛО у облику „пирамиде“ можда је само почетак.

       Џереми Корбел (Jeremy Corbell), који је лансирао тај видео,  тврди да постоји „још девет“ видео-записа.

       Његова веб-страница садржи и три фотографије „сферног објекта“, који је 15. јула 2019. видела посада америчког разарача „Омаха“ и посматрала како „тоне под воду“.

       Касније је Корбел објавио и четврту фотографију на којој се види посада „Омахе“.

       Амерички професор Даниел Дрезнер Дрезнер (Daniel Drezner) изјавио је да би извештај о НЛО, који је потписао Доналд Трамп мало пре него што га је у Белој кући заменио Џо Бајден, могао да покаже да нас високоразвијени ванземаљци мирно посећују.

       Неколико дана раније је бивши директор америчке Националне обавештајне службе Џон Ретклиф рекао да архива Пентагона садржи декласификовани материјал о „апарату који бешумно пробија звучни зид“.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари