Lufthansa укида мушкарце и жене, нема више „Даме и господо“

НОРМАЛНОГ ЧОВЕКА ЖЕЛЕ ДА ВРАТЕ У СТАЊЕ РОБА – НА ЗАПАДУ КА ТОМЕ ИДЕ...

* Посаде ће морати да бирају између фраза „Драги гости“, „Добро јутро / вече“ или да се путницима једноставно обрате саДобродошли“.  Ово подразумева да 99,5% становништва треба да се сагне, ућути и заборави да су даме или господа

* Тешко да је наша дужност да бринемо о славним конзервативним Американцима, на чију децу се сада врши притисак у школама у стилу „извињавајте се што сте белци и хетеросексуалци“. Ти славни Американци гласали су за војне инвазије славних САД широм планете у којима су током протеклих деценија изгинули милиони, а сложно би гласали и за напад на Русија да није заштићена као нико други

* Треба да се бринемо само за себе и своју земљу. И да се побринемо да се прогресивна идеологија „сва власт потлаченима“ случајно не увуче у наш свакодневни живот...

__________________________________________________

        Аутор: Виктор МАРАХОВСКИЈ

       НЕМАЧКА авио-компанија Lufthansa (као и друге компаније групе (Austrian Airlines, Swiss и Eurowings) уводе малу, али врло значајну промену у свом раду.

       Одсад се њени пилоти и стјуардесе путницима више неће обраћати са „Даме и господо, добродошли у наш авион“. Ни на једном од језика које користе.

       Посаде ће морати да бирају између фраза „Драги гости“, „Добро јутро / вече“ или да се путницима једноставно обрате са „Добродошли“.

       „Даме и господо“ више нема, нити ће га бити јер су даме и господо жене и мушкарци, а мушкарци и жене су недовољно разнолики, неинклузивни и немогући.

       Неки ће се, наравно, запитати о чему се ради ако забрањује помињање мушкараца и жена? Али, већ и таква питања сведоче да они који их постављају једноставно нису упознати са напредним концептом универзума који у последњих неколико година осваја једно по једно широм планете.

       Тај концепт подразумева да је свет до сада почивао на угњетавањима, па да бисмо се растали од тог страшног света и изградили нови, напредни - угњетавања морају бити искорењена.

       А то значи да само они који се осећају потлаченима треба да имају глас у напредном друштву, право на захтеве и моћ да присиљавају друге.

       Обраћање „Даме и господо“ не узима у обзир да постоје људи који су родно неутрални и родно флуидни (односно мушкарци и жене који верују да нису ни једно ни друго, или да су сад једно сад друго или треће). Па чак и ако таквих заједно, чак ни у Калифорнији, нема ни пола процента у укупном становништву, спремни су да дуго и до изнемоглости вичу да постоје и да покваре репутацију свим „луфтханзама“.

       Ово подразумева да 99,5% становништва треба да се сагне, ућути и заборави да су даме или господа.

       Супер-агресивна мањина може преузети хиљаду година старо обраћање већини („Даме и господо“) једноставно зато што већини не изгледа да је то неки велики уступак.

       Пасивно-конзервативна већина или не разуме или не жели да мисли да се авангардне мањине никада не заустављају и не смирују.

       Не разуме да су за њу скандали и вриштање о њиховом болу и захтевање уступака једини начин да те мањине уопште постоје. Јер, чим престану да праве проблеме, да вичу и постављају захтеве  - одмах престају да буду угњетаване, а самим тим и да буду господари ситуације.

       Тешко да је наша дужност да бринемо о славним конзервативним Американцима, на чију децу се сада врши притисак у школама у стилу „извињавајте се што сте белци и хетеросексуалци“. Ти славни Американци гласали су за војне инвазије славних САД широм планете у којима су током протеклих деценија изгинули милиони, а сложно би гласали и за напад на Русија да није заштићена као нико други.

       Такође не треба да бринемо о Немцима, који сада морају, након сваког масакра који је починио афрички исламистички имигрант да прокуну своју ултрадесницу и да изговоре заклетву: „Различитост је наша снага“.

       Не треба да бринемо ни за Грузију, коју ће небројене међународне активистичке организације довести у покорност и присилити - пре или касније - да организује велику свету геј параду са молитвама за покајање пред угњетаваним мањинама.

       Треба да се бринемо само за себе и своју земљу. И да се побринемо да се прогресивна идеологија „сва власт потлаченима“ случајно не увуче у наш свакодневни живот...

       Сада је нормални човек априори крив.

       Генерално, нормалног човека желе да врате у стање роба. Авај, све иде ка томе.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари